Du Får Rakfinnar... Men lösning finns!

Är inte det en av de bästa sakerna som finns, man har ett problem och så snubblar man över en enkel lösning som av en slump?

Du får rakfinnar även fast du inte rakar dig ofta... Låt mig gissa, du rakar dig med en modern rakhyvel som har massor av blad?

De dåliga nyheterna är att det nog svårt att göra något åt de befintliga rakfinnarna.

De goda nyheterna är du enkelt kan undvika de flesta av dom i framtiden.

Lösningen är: Rakning med 1 blad.

Vi på Colombos™ erbjuder 2 typer av rakning med 1 blad, rakning med rakkniv och rakning med säkerhetshyvel.

Båda alternativen är utmärkta alternativ för att förebygga rakfinnar, men jag kommer starkt rekommendera dig den ena. Nämligen rakning med Säkerhetshyvel.

Varför?

Det är främst för att det är ett så oerhört enkelt och ekonomiskt sätt att raka sig på.

Det tar ingen tid alls att lära sig och är nästan helt gratis. Vårt Säkerhetshyvel Set innehåller även en mycket fin rakborste gjord på vildsvinshår samt en raktvål från Proraso som är specifikt till för känslig hud och för att motverka rakfinnar.

Om du är intresserad kan du skriva upp dig på vår mail-lista nedan så skickar jag dig en välkomstrabatt på 10% så det blir extra enkelt och billigt att komma igång.

Jag kommer även skicka ut lite närmare information om rakfinnar, vad mer du kan göra åt dom och liknande som jag tror du kommer tycka är intressant.

.

Vilka är vi och hur kommer det sig att vi känner oss bekväma att ge dig rekommendationer på din rakning?

Jag som skriver detta heter Leo Holm och är medgrundare till Colombos.se tillsammans med min syster Linnea Holm.

2017 började jag recensera rakningsprodukter online, då jag tyckte att det var en himla bra grej och förstod inte riktigt varför inte fler rakade sig på de traditionella sätten (jag förstår fortfarande inte).

Själva fröet till att starta något eget såddes redan från början när jag skulle recensera rakknivar. Det var ju svindyrt, det billigaste sättet att komma igång med lite vettiga prylar då var 1699kr.

Jag tyckte det var helt orimligt dyrt och tänkte att jag nog kunde göra det minst lika bra till ett mycket lägre pris. Jag frågade syrran om hon var sugen, det var hon och vi satte igång. 2019 kom vi ut med vår första produkt, Colombos™ Rakkniv Set som vi lyckades hålla till ett pris under 1000 kr. Vårt Rakkniv Set har sen dess fått strålande recensioner av våra kunder som du kan se om du klickar in dig på produktsidan.

Om du skriver upp dig på email-listan ovanför skickar jag också en lite närmare presentation av oss.

Är det något du undrar över går det utmärkt att maila oss på: leo@colombos.se eller linnea@colombos.se.

Hörs snart!

Leo

Pre-loader