Du får irriterad hud... Oroa ej, lösningen finns!

Är inte det en av de bästa sakerna som finns, man har ett problem och så snubblar man över en enkel lösning som av en slump?

Om jag får gissa så använder du dig utav en rakhyvel som har flera blad när du rakar dig?

För en del fungerar det bra, men för många fungerar det inte alls.

Huden består av många olika lager varav de yttersta är främst döda hudceller. Att skala av överflödet är bara positivt och är vad som ger huden lyster osv.

Problemet är när man skalar av för många lager hudceller. Det är då man torkar ut huden, irriterar den och riskerar att få rakbränna.

Lösningen? Att raka sig med ett rakdon som enbart har 1 blad.

Vår rekommendation:

Colombos™ Säkerhetshyvel Set

Varför? Till att börja med så innebär rakning med säkerhetshyvel rakning med 1 blad, vilket som sagt åtminstone delvis är botemedlet torr hud, hudirritation och rakbränna.

Förutom det så innehåller vårt Säkerhetshyvel Set även en mycket fin rakborste i naturborst(vildsvin) samt en raktvål från Proraso som är specifikt till för känslig hud.

Som en bonus råkar du även spara mycket pengar på att raka dig med säkerhetshyvel.

Om du är intresserad kan du skriva upp dig på vår mail-lista nedan så skickar jag dig en välkomstrabatt på 10% så det blir extra enkelt och billigt att komma igång.

Du kommer även att få lite mer information om hur man kan ta hand om huden på ett bra sätt och liknande som jag tror du kommer tycka är intressant.

.

Vilka är vi och hur kommer det sig att vi känner oss bekväma att ge dig rekommendationer på din rakning?

Jag som skriver detta heter Leo Holm och är medgrundare till Colombos.se tillsammans med min syster Linnea Holm.

2017 började jag recensera rakningsprodukter online, då jag tyckte att det var en himla bra grej och förstod inte riktigt varför inte fler rakade sig på de traditionella sätten (jag förstår fortfarande inte).

Själva fröet till att starta något eget såddes redan från början när jag skulle recensera rakknivar. Det var ju svindyrt, det billigaste sättet att komma igång med lite vettiga prylar då var 1699kr.

Jag tyckte det var helt orimligt dyrt och tänkte att jag nog kunde göra det minst lika bra till ett mycket lägre pris. Jag frågade syrran om hon var sugen, det var hon och vi satte igång. 2019 kom vi ut med vår första produkt, Colombos™ Rakkniv Set som vi lyckades hålla till ett pris under 1000 kr. Vårt Rakkniv Set har sen dess fått strålande recensioner av våra kunder som du kan se om du klickar in dig på produktsidan.

Om du skriver upp dig på email-listan ovanför skickar jag också en lite närmare presentation av oss.

Är det något du undrar över går det utmärkt att maila oss på: leo@colombos.se eller linnea@colombos.se.

Hörs snart!

Leo

Pre-loader