Spara pengar och få huden din att lysa!

Det verkar som att din rakning fungerar rätt bra, inga rakfinnar och ingen problem med huden, skönt, skatta dig själv lycklig!

    Det finns dock 1 sak du kan göra, spara pengar på din rakning och i längden, mycket pengar.

Det finns 2 stycken riktigt billiga alternativ att raka sig på, rakkniv och säkerhetshyvel.

Rakkniv
Efter investeringen att köpa själva rakkniven är det nästan inga fler kostnader, livet ut om du tar hand om grejerna. Visst du behöver köpa ny raktvål ibland, men det är inte särskilt ofta och definitivt inte dyrt.

Säkerhetshyvel
Det är i princip samma sak med säkerhetshyvel, när du har köpt din säkerhetshyvel så är det knappt några kostnader, förutom att köpa nya rakblad som kostar ca 5kr styck, så det blir inte så blodigt det heller.

Fler anledningar byta till rakkniv eller säkerhetshyvels-rakning:

     Man får mer lyster i ansiktet genom att en säkerhetshyvel/rakkniv rensar bort överflödiga lager döda hudceller, men inte för mycket(vilket torkar ut huden).

     Rakbladen är 100% återvinningsbara till skillnad från alla andra typer av rakning(inkl rakapparater och dyl), vilket sparar massor på miljön.

Min rekommendation:

Då du inte rakar dig ganska ofta så kanske Rakknivs-rakning skulle vara något för dig. Det är en rätt fet känsla att känna den sylvassa eggen glida över kinden. Det tar någon eller några gånger att få kläm på tekniken, men när du har gjort det kommer du inte vilja raka dig på något annat sätt. Spana in vårt Rakkniv Set här!

Är rakningen något du bara vill få överstökat så snabbt som möjligt så är säkerhetshyvel ett bättre alternativ. Det är inget man behöver lära sig, man lär sig direkt när man provar och det går lite snabbare att raka sig. Spana in vårt Säkerhetshyvel Set här!

Om du är intresserad, skriv upp dig på vår email-lista nedan så kommer jag skicka ut lite mer information om båda sätten att raka sig som jag tror du kommer tycka är intressant. Jag skickar även med en välkomstrabatt på 10% så det blir lite extra lätt att komma igång om du tror detta är något som passar dig.

.

Vilka är vi och hur kommer det sig att vi känner oss bekväma att ge dig rekommendationer på din rakning?

Jag som skriver detta heter Leo Holm och är medgrundare till Colombos.se tillsammans med min syster Linnea Holm.

2017 började jag recensera rakningsprodukter online, då jag tyckte att det var en himla bra grej och förstod inte riktigt varför inte fler rakade sig på de traditionella sätten (jag förstår fortfarande inte).

Själva fröet till att starta något eget såddes redan från början när jag skulle recensera rakknivar. Det var ju svindyrt, det billigaste sättet att komma igång med lite vettiga prylar då var 1699kr.

Jag tyckte det var helt orimligt dyrt och tänkte att jag nog kunde göra det minst lika bra till ett mycket lägre pris. Jag frågade syrran om hon var sugen, det var hon och vi satte igång. 2019 kom vi ut med vår första produkt, Colombos™ Rakkniv Set som vi lyckades hålla till ett pris under 1000 kr. Vårt Rakkniv Set har sen dess fått strålande recensioner av våra kunder som du kan se om du klickar in dig på produktsidan.

Om du skriver upp dig på email-listan ovanför skickar jag också en lite närmare presentation av oss.

Är det något du undrar över går det utmärkt att maila oss på: leo@colombos.se eller linnea@colombos.se.

Hörs snart!

Leo

Pre-loader