Min Story


Jag på Öland sommaren 2018

Colombos föddes i mitt, Leos huvud som en del av min inre och yttre resa på vägen att skapa ett liv på mina egna villkor, ett liv som följer mina egna drömmar, önskningar och principer.

2014 var året min riktiga resa började. Innerst inne startade resan långt innan, innan jag ens vågade säga högt för mig själv att den vanliga vägen inte var för mig, jag behövde någonting annat. 2014 var året då jag tog steget, jag hoppade av min prestigefulla universitetsutbildning och köpte en enkelbiljett till andra sidan jorden, till Australien.

Jag på Bondi Beach i början på Januari 2015 några dagar efter att jag anlänt till Sydney

Där skulle jag kunna tänka i fred, utan påverkan av min omgivning, jag skulle staka ut min egen väg och jag skulle utforska världen på samma gång.

Vips 3 månader senare var jag tillbaka i Sverige, den enda egentliga skillnaden mot innan var att jag inte längre studerade. Men fröet var sått och det fanns ingen väg tillbaka. Sakta men säkert började en plan formulera sig. Jag skulle ut i världen och jag skulle hitta min egen väg i livet. Många länder avbockades innan jag till slut fann Vietnam.

Bild på mig från Vietnam

Jag i Vietnam 2017

Under tiden startade jag upp många olika business, jag startade webbshoppar, kurser av olika typer, jag försökte sälja t-shirtar och ingenting fungerade. Spola fram till början av 2017, det var då det lossnade. Jag hade börjat intressera mig för rakningsprodukter så som rakknivar och säkerhetshyvlar och tänkte att jag kunde slå 2 flugor i en smäll. Jag började recensera olika rakningsprodukter och lägga ut på internet.

Jag recenserade mer och mer och stenen var satt i rullning. Jag hade känt från början att det fanns mer att önska, varför skulle det vara svindyrt med rakningsprodukter? Tanken att ta fram en egen rakkniv med tillbehör kom tidigt, men steget var då för stort.

I början av 2019 hade jag fastnat igen, jag hade byggt upp ett stabilt liv i Vietnam, jag utforskade inte längre. Jag behövde ta mig till nästa nivå. Tanken om att ta fram min egna rakkniv slog mig igen, den här gången visste jag att jag var redo. En eld startade inom mig, jag ska ta fram min egna rakkniv. Jag satte igång på alla fronter, jag kontaktade fabriker som skulle kunna tillverka min rakkniv, jag kontaktade designers och jag dammade av mina gamla webbshop-skills och nu är vi här, med min egna rakkniv på ingång i min egna webbutik! Det är min story.

Tack för att du läste hela texten. Har du gjort en liknande resa eller tänkt göra en? Tveka inte på att höra av dig. Jag ser fram emot och svarar på alla mejl.

Har du feedback eller konstruktiv kritik av hemsidan, mina produkter eller något annat uppskattar jag oerhört mycket om du delar med dig av dem.

Klicka här för att komma till kontaktformuläret eller skicka mejl direkt till:

leo@colombos.se

Håll dig uppdaterad

Jag har även en mejllista där man får information först av alla och självklart även rabatter, erbjudanden och kampanjer. Förvänta dig en trevlig early-bird rabatt den vägen.

Colombos