Snart smäller det!

Det visade sig att ta fram sina egna produkter inte var så smärtfritt som jag först tänkte. Det var även lite optimistiskt att direkt börja med ett rakkniv-set eftersom det ju faktiskt inte är 1 produkt utan 4 (rakkniv, strigel, raktvål och rakborste). Så nu är fokuset ändrat, jag har bestämt mig för att ta fram en produkt i taget. Ska man ha grym kvalitet är det nog rätta vägen att gå.

Det kändes rätt naturligt att börja med rakkniven. Jag är bara några timmar ifrån att lägga min första beställning, klockan är nu 01.09 och jag kom överens med fabriken om de sista detaljerna för några timmar sen. Imorgon ska jag få besked angående frakten sen smäller det!!

Colombos Rakkniv

Som sagt så sätter produktionen förhoppningsvis igång inom några dagar, och jag håller på att kolla flygbiljetter. När rakknivarna är klara åker jag och min tjej till fabriken och kollar kvaliteten, bara det bästa är bra nog.

Jag har även börjat jobba med strigeln, vilket är en klart lättare produkt att ta fram. Förhoppningsvis kan jag lansera både rakkniven och strigeln samtidigt. Med lite tur även några produkter till, om man får drömma lite.

Håll utkik!

TAGGAR: